De personuppgifter vi samlar in är sådana som du själv uppger till oss, till exempel e-post, adress och telefonnummer, i samband med att du registrerat dig som medlem i Fornminnesföreningen i Göteborg, eller gjort en beställning via vår bokhandel.

Ifall du enbart gjort en beställning via vår bokhandel, men inte är medlem, raderar vi dina uppgifter efter att beställningen är slutförd.

Vi använder dina kontaktuppgifter som medlem i föreningen, för att kunna skicka nyhetsbrev och tidsskriften Fynd till dig. Vi delar inte dina personuppgifter vidare. Ifall du vill säga upp ditt medlemskap i föreningen, eller inte har betalat årsavgiften för senaste året, raderar vi all information vi har sparat om dig i vår register.

Ifall du efter radering fortsätter att få nyhetsbrev från oss via e-post, kan du avregistrera dig från utskicket via en bifogad länk, alternativt be oss att ta bort dig från listan för utskick via e-post.

Du har rätt att veta vilken information vi sparat om dig och hur vi använt den. Du har även rätt att begära förändringar, eller att vi raderar alla personuppgifter om dig.